QUI SOM?

Liderem és una plataforma del talent i lideratge juvenil formada per més de 2.500 joves. Té l’objectiu d’apropar els líders de diferents sectors i idees a la nostra generació. És un lobby juvenil on representem i impulsem tots els joves. De manera totalment transversal, fomentem el progrés col·lectiu a través del debat, la cooperació, l’acció social i el networking. Posem de manifest el valor del paper dels joves i la seva participació per emprendre i construir en societat. Volem posicionar la joventut espanyola al mapa global. I sobretot, ens desvinculem de qualsevol tendència política.

  • +2.500 joves

MANIFEST

Liderem va néixer amb el desig de ser una eina de servei per a la societat, capaç de teixir una massa social important per mobilitzar institucions i persones, i poder generar així més oportunitats i solucions per als joves. Centenars de persones en diferents punts d’Espanya que, de manera altruista, decideixen posar en comú el potencial i les xarxes de contactes per poder generar sinergies i créixer així a nivell personal, professional i col·lectiu. Un espai de reflexió on compartir idees, discutir punts de vista i plantejar propostes útils per a la societat.

Els nostres pilars fonamentals són:
L’economia productiva basada en l’esforç, l’emprenedoria i la feina. Situar la creació de riquesa justa com un dels objectius prioritaris del nostre mode de vida. Un país que aposti per l’excel·lència, la investigació, la formació i la competitivitat.

Volem una societat que no exclogui ningú, on tothom tingui cabuda, que sigui solidària, i que garanteixi una efectiva igualtat d’oportunitats per a tothom.
Defensem el progrés entès com un camí cap a una millor convivència en què les persones, famílies i grups socials siguin lliures i responsables, i treballin cada dia per aconseguir més benestar material i moral.

El respecte i la solidaritat són els pilars en què volem que es fonamenti la nostra societat, on imperi la pau i la convivència, i on tots puguem escollir lliurement el nostre model de vida, treballar, ser lliures, i disposar d’una societat i una educació de qualitat.

Som joves i estem decidits a fer un pas endavant. Volem un futur millor per a nosaltres i per a les generacions següents. Sabem que el demà es construeix amb les decisions d’avui, per això t’obrim les nostres portes. Et convidem a treballar amb nosaltres i a compartir la voluntat irrenunciable de tirar endavant. Et convidem a guanyar el futur.

Vols sumar a Liderem?